Binaire Opties

Binaire opties verschillen in gewone opties doordat beleggers kunnen speculeren over de koersbeweging van de onderliggende activa. Activa zoals aandelen, indices, grondstoffen of valutaparen (FX). Binaire opties zijn anders dan andere financiële instrumenten, omdat er een vaste uitbetaling is bij de expiratie. Dit betekent dat de traders vanaf het begin het bedrag kennen dat zij kunnen verdienen of verliezen. En dit is de reden dat ze binaire opties worden genoemd. Omdat ze maar twee mogelijke uitbetalingen hebben. Een positieve of een negatieve!
Het maakt niet uit of de onderliggende assetprijs een cent meer is dan de uitoefenprijs of dat het een dollar meer is dan de uitoefenprijs!! De contractuitbetaling bij binaire opties is hetzelfde.

Open een gratis proefaccount

Om kennis te maken met de optiehandel is het mogelijk om een proefaccount aan te maken en kennis te maken met de Binaire opties bij optie24.
Optie24.nl is gebouwd met de nieuwste financiële technologie om de betrouwbaarheid van de handel, transparantie van de informatie, veiligheid van de tegoeden en privacy van de informatie te verzekeren.

Optie24 is marktleider in Nederland in de online handel in Binaire Opties.
En maakt het handelen in Binaire Opties betrouwbaar, overzichtelijk en simpel.
Heeft u nog geen affiniteit met beleggen en u wilt kennis maken met handelen op de beurs dan is dit nu mogelijk.
Het openen van een oefenaccount is zeer laagdrempelig, alleen een emailadres hoeft te worden ingevoerd.
Door op onderstaande banner te klikken gaat u naar optie24.nl.

Binaire call-opties winnen aan waarde als het onderliggende fonds handelt op meer dan de uitoefenprijs bij expiratie. Selecteer “Call” om te voorspellen dat de onderliggende asset de uitoefenprijs bij expiratie zal overtreffen.

Binaire Put-Opties

Binaire put-opties winnen aan waarde als het onderliggende fonds handelt op minder dan de uitoefenprijs bij expiratie. Selecteer “Put” om te voorspellen dat de onderliggende asset onder de uitoefenprijs komt bij expiratie.

 

Reageer