BeursKoers.info alles voor aandelen en de beurs

Op 1 januari 2012 werd beurskoers.info opgericht met als doel de Nederlandse en Belgische belegger van informatie te voorzien over beleggen. Het forum is een platform waar beleggers kennis kunnen delen, vragen kunnen stellen en het laatste nieuws kunnen delen.

www.beurskoers.info staat vooral bekend om informatief te zijn en om risico’s en risicovolle beleggingsproducten proberen te vermijden. Dit laatste is misschien wel het belangrijkste op de beurs.

Elke belegger is welkom op het forum en hier voelt ook elke belegger zich thuis. Waar andere beursfora vaak bekend staan om weinig toezicht is dit een belangrijk thema op www.beurskoers.info. Wilt u informatie met ons delen of een artikel plaatsen stuur ons een bericht via de contactpagina.

Berichten en contact

Een aantal functies geven de bezoekers net dat extra’s waarmee bijvoorbeeld de eigen beleggingen beter gevolgd kunnen worden of de onderlinge interactie meer is dan op de meeste beursfora. Omdat www.beurskoers.info letterlijk voor en door beleggers mogelijk wordt gemaakt proberen wij ook continue de website en de inhoud op de wensen van de bezoeker aan te passen.

Heeft u een suggestie of tips om te plaatsen op www.beurskoers.infostuur ons een bericht!

Reageer